Ofertas

Ofertas en curso o publicadas por la Agencia de Colocación

Fecha Título Localidad Vacantes Estado
14/05/2021 Infermera o Auxiliar de infermeria
Realitzar Valoracions Geriàtriques Integrals, Supervisió i coordinació de 20 cuida-dos, Implementar en el equip polítiques de gestió, Formació del equip.
SABADELL 1 Activa Ver oferta
10/05/2021 Alumnes a punt de graduar-se aquest juny, i graduats en Desenvolupament d'Aplicacions Multiplataforma
Joves que estan interessats en entrar al món professional, incorporant-se a una empresa sòlida, per treballar en tecnologies múltiples, dins del món de l’empresa, concretament en el món de MICROSOFT : M365 (Office 365, Sharepoint, Teams, etc.), Power Ptaform (automate, App’s, Power Bi), Business Central, Dynamics for Salles, Dynamics Fields i Dynamics Costumer Serveis, i integració amb altres plataformes ecommerce (Magento, workpress, prestashop i altres).
BARCELONA 3 Activa Ver oferta
08/02/2021 ADMINISTRADOR/A DE SISTEMES
El Consorci de Serveis Universitaris de Catalunya (CSUC) busca preferiblement dos/dues graduats/ades o enginyers/res en l’àmbit TIC (o equivalent) interessats/ades en l’administració de sistemes per integrar-se dins de la Unitat d’Operacions i Ciberseguretat, per dur a terme les següents tasques: • Participar en la implementació de la infraestructura i serveis en núvol. • Administrar bases de dades. • Participar en la implementació d’eines de suport a la docència com ara virtualització d’aplicacions i d’escriptoris. • Participar en la implementació d’eines de disc en núvol en entorns acadèmics i de recerca. • Resoldre incidències de l’Equip de Resposta a Incidents de l’Anella Científica. • Resoldre incidències associades als serveis i projectes del CSUC. • Participar en els projectes de la Unitat en l’àmbit de la informàtica en núvol i la ciberseguretat, així com possibles projectes d’innovació d’àmbit europeu. • Supervisar i garantir l’operació del centre de processament de dades (CPD). • Proporcionar suport tècnic en l’entorn corporatiu. • Realitzar altres funcions de similar naturalesa i qualificació relacionades amb el seu lloc de treball. Els requisits d’aquest lloc de treball són els següents: • Graduat/ada, enginyer/a en l’àmbit TIC (informàtica, telecomunicacions, electrònica...) o equivalent. • Català (nivell C de la Direcció General de Política Lingüística o equivalent), castellà i nivell mig d’anglès. • Coneixements en l’administració del sistema operatiu GNU/Linux. • Coneixements en l’administració de servidors web i d’aplicacions. • Coneixements en l’administració d’eines de monitorització i d’automatització. • Coneixements en l’administració d’eines de backup i d’emmagatzematge. • Coneixements de plataformes d’orquestració IaaS. S’ofereix: • Condicions laborals avantatjoses per conciliar la vida laboral i familiar, horari d’entrada flexible, jornada laboral de 37,5 hores setmanals, jornada contínua de 35 hores de mitjans de juny a mitjans de setembre, teletreball, vacances d’estiu, dies de descans per Nadal i Setmana Santa... • Sou de 24.458,70 - 26.762,12 € bruts anuals en 14 pagues (a determinar segons l’experiència del/de la candidat/a). • Contracte laboral temporal d’interinitat, amb un període de prova de 2 mesos.
BARCELONA 2 Activa Ver oferta
01/02/2021 Contable
Administración de Fincas necesita incorporar un Contable en su departamento. El objetivo de este puesto es principalmente la asistencia contable a los oficiales del departamento de horizontal: facturas, pagos, calculando liquidaciones, haciendo reclamación de deuda, contactando con proveedores
BARCELONA 1 Activa Ver oferta
17/01/2021 ADMINISTRACIO I SUPORT COMPABLE
-DESENVOLUPAMENT DE LA GESTIÓ ADMINISTRATIVA DIÀRIA DE L ´ACTIVITAT -DESENVOLUPAMENT DE LA GESTIÓ DE FACTURACIÓ AMB LS APLICACIONS PRÒPIES -RELCIÓ DE GESTIONS PRÒPIES DE L´ACTIVITAT AMB CLINTS I PROVEIDORS -GESTIÓ COMPTABLE BÀSICA;ASSENTAMENTS/LIQUIDACIONS/BALANÇOS -TASQUES D´OFIMÀTICA -GESTIÓ DOCUMENTAL I ARXIU PRÒPIA DE L´ACTIVITAT *CONEXEMENT DELS PRINCIPIS COMPTABLES *EXPERIÈNICA PRÈVIA COMPTABLE I DE GESTIÓ *CAPACITAT D´ATENCIÓ,CONCENTRACIÓ I APTITUD ANALÍTICA *SENTIT DEL COMPROMÍS I LA RESPONSABILITAT *PERSONA RESOLUTIVA amb el que el concepte implica ---HORARI DE TARDES ---REMUNERACIÓ: SEGONS CONVENI I EXTRA SEGONS VALÚA PERSONAL BARCELONA
BARCELONA 1 Activa Ver oferta
05/03/2020 Programador con capacidades de product analyst
Programador con capacidades de product analyst
SANT JOAN DESPI 1 Activa Ver oferta
05/03/2020 Auxiliar administrativo para nuestra Sede en Barcelona
Buscamos incorporar un auxiliar administrativo para nuestra Sede de Barcelona, desempeñará tareas de atención y recepción de clientes, clasificación y archivo de documentación y apoyo a los letrados.
BARCELONA 1 Activa Ver oferta
03/03/2020 FISCALISTA CONTABLE
Asesoría Fiscal en Barcelona precisa de un perfil técnico fiscal. Contrato indefinido, jornada completa, horaria de 9-14 y 16-19 (o 15-18h) viernes de 9-14h
BARCELONA 1 Finalizada Ver oferta
02/03/2020 Administrativa/o proveedores y clientes
Administrativa/o proveedores y clientes
BARCELONA 1 Activa Ver oferta
26/02/2020 ADMINISTRATIVO CONTABLE
TRABAJOS PROPIO DE UN AUXILIAR ADMINISTRATIVO, ATENCION TELEFONICA Y GESTION CONTABLE DE NUESTROS CLIENTES. CONOCIMIENTOS EN EXCEL Y EN PROGRAMAS CONTABLES (PREFERENTEMENTE CONTASOL)
BARCELONA 2 Finalizada Ver oferta
25/02/2020 Auxiliar Contable
Estudiante de último curso de ciclo superior en contabilidad o similar. Con tardes libre de 16:00 a 19:00 Auxiliar Contable Entre sus responsabilidades principales se encuentran: · Entrada de apuntes contables y cierres. · Tareas administrativas relacionadas con el ciclo contable completo de los clientes. · Atención telefónica Posibilidad de ampliación de jornada.
BARCELONA 1 Activa Ver oferta
24/02/2020 Auxiliar administrativa contable
Llevanza de la contabilidad de empresas. Tareas propias del puesto.
HOSPITALET DE LLOBREGAT,L' 1 Activa Ver oferta
18/02/2020 AUXILIAR ADMINISTRATIU
AUXILIAR ADMINISTRATIU
BARCELONA 1 Finalizada Ver oferta
18/02/2020 OFFICE MANAGER
OFFICE MANAGER
BARCELONA 1 Finalizada Ver oferta
18/02/2020 Técnico de Sistemas Microinformáticos con Experiencia
Técnico de Sistemas Microinformáticos con Experiencia
BARCELONA 1 Finalizada Ver oferta
Página 1 de 9